Over ons

De Houtschuur

Denken in oplossingen. Dat is een kenmerk waarmee Bram Klumpenaar ooit De Houtschuur mee heeft opgericht, en wat nu nog steeds geldt. Want 99 van de 100 keer heeft Bram direct een idee om uw wensen te realiseren.

‘Ik begon in een schuur, ik werk veel met hout en ik wilde een Nederlandse bedrijfsnaam die goed blijft hangen’. Zo is de naam van De Houtschuur geboren.

De Houtschuur anno nu

Inmiddels is de schuur vervangen door een grote loods met voldoende ruimte voor alle technische uitrustingen zoals zaagtafels, kantenlijmers etc., maar één ding verandert nooit. Het persoonlijke advies en meedenken van Bram. Passie en gevoel bij een bedrijf aanvoelen en kunnen verwerken in het interieur. Dat is waar De Houtschuur in uitblinkt.

Zakelijke opdrachtgevers

Met De Houtschuur heeft Bram een merk ontwikkelt waar zakelijke klanten voor warmlopen. Efficiënte en gerichte oplossingen, daar draait het om. In iedere situatie gaan we op zoek naar de beste oplossing.

Voor zakelijke klanten richt De Houtschuur zich met name op bedrijfsinrichting en interieurbouw, waarbij iedere oplossing ten dienste staat van de bedrijfsvoering.

Zakelijke diensten

Particuliere opdrachtgevers

Op zoek naar een passend, aansluitend interieur van goede kwaliteit? De Houtschuur denkt met u mee wanneer u iets unieks wilt. Ook bij particulieren geldt hetzelfde. Efficiëntie en duurzaamheid.

Neem contact op met de Houtschuur

Over De Houtschuur Bram Klumpenaar Voor wie? Diverse stijlen Onze werkwijze 3D ontwerp

Bedrijfsinrichting, meubels en interieurbouw

Volledig overzicht

Bram Klumpenaar, De Houtschuur

‘Ik vind het fijn om mensen te helpen en ze blij te maken. Vanuit die drijfveer ben ik begonnen met De Houtschuur. Mensen en bedrijven die een specifieke vraag hebben, komen bij mij met hun wensen en ideeën. Iets bedenken, maken en afleveren: dat geeft mij een trots gevoel!’

Meer over Bram Bel Bram Mail Bram

Direct contact opnemen

Heeft u een vraag over bedrijfsinrichting of over een maatwerkmeubeloplossing?
Vul het formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.