Kantoorinrichting

Kantoorinrichting

Zakelijke bureaus en kasten die naadloos aansluiten in de stijl die u voor ogen hebt en precies passen in uw bestaande kantoorruimtes zijn zelden te vinden. Met maatwerk kantoorinrichting past het meubilair perfect in de ruimtes en hebben alle kantoren dezelfde uitstraling.

Regel direct een gesprek

Uw wensen voor een maatwerk kantoorinrichting

U heeft ideeën voor uw kantoor en wij de creativiteit om slimme, efficiënte kantoormeubelen te ontwerpen en te bouwen. Dat doen we door indelingen slim te gebruiken en rekening te houden met zit- en loopgedeeltes. Uw wensen werken we uit in een 3D-ontwerp waarbij we de besproken ideeën verwerken en u een voorbeeld geeft van wat er verwacht kan worden.

Maatvoering van kantoormeubliair, wachtruimtes en kasten

Ieder kantoor en ieder bedrijf is anders. Met standaard kantoormeubels laat u efficiënte werkruimte verloren gaan. Door de maten van uw kantoorruimtes perfect te verwerken in het plan worden uw kantoren en werkruimtes optimaal benut. De Houtschuur heeft ruime ervaring als het gaat om benodigde afmetingen en efficiëntie in een zakelijk interieur.

Onze werkwijze

Om u een goed beeld te geven van de mogelijkheden, het plan en de oplossing hebben we een vaste werkwijze zodat u precies weet wat er te wachten staat voordat we aan de slag gaan.

  1. Een kennismaking en een gesprek over de kantoorinrichting
  2. Voorstel met een 3D-ontwerp
  3. Realiseren van het reeds goedgekeurde 3D-ontwerp
  4. Plaatsing van de kantoorinrichting

Contact opnemen met De Houtschuur

Ieder project is anders, en ieder project is uniek. Op onze website hebben we diverse voorbeelden van gerealiseerde projecten. Bent u overtuigd? Neem dan contact met ons op om te praten over de mogelijkheden die we kunnen bieden. Of vraag direct een offerte aan.

Overzicht Neem contact op

Voorbeelden

Maatwerk oplossingen, daar draait het om. In iedere situatie gaat Bram op zoek naar de beste oplossing.

Lees meer

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor meer informatie.

Bel ons Mail ons

Op zoek naar iets anders?

Niet gevonden wat je zocht?

Dat is heel goed mogelijk.Wij maken unieke maatwerk meubels naar jouw wens. Heb je een wens of wil je onze andere mogelijkheden bekijken? Maak hieronder je keuze.

Overzicht Neem contact op

Direct contact opnemen

Heeft u een vraag over bedrijfsinrichting of over een maatwerkmeubeloplossing?
Vul het formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.