Scheidingswanden

Scheidingswanden

Een scheidingswand of wandkast kan op verschillende manier worden gebruikt. Het voordeel van een wand is dat deze redelijk eenvoudig is in te zetten of te verplaatsen.

Een scheidingswand voor geluidisolatie

Op kantoor kan het erg gehorig zijn. Met name als er veel mensen telefoneren. Een scheidingswand biedt de oplossing. Via deze manier klinkt een grote ruimte minder hol. Door het gebruik van hout, evt. met doeken, gaan we geluid tegen en is tevens een oplossing op een ruimte op te delen in meerdere werkplekken.

Opdelen van werkplekken en klaslokalen

Wanden kunnen ook worden gebruikt voor het indelen of opdelen van ruimtes. Een lokaal kan worden gesplitst, maar ook kunnen er meerdere werkplekken worden gecreëerd door het inzetten van scheidingswanden.

Wand gebruiken voor opbergruimte

Wie herkent het niet. Opbergruimte is altijd nodig en handig om te hebben. Het liefst op een nette manier, niet in het zicht. Een scheidingswand die fungeert als wandkast biedt de uitkomst. Via deze manier kan een scheidingswand uw ruimte opdelen en ook als handige opbergkast worden gebruikt.

Wilt u meer informatie over scheidingswanden of wandkasten? Neem vrijblijvend contact op voor een afspraak. De Houtschuur komt graag uw situatie bekijken.

Overzicht Neem contact op

Voorbeelden

Maatwerk oplossingen, daar draait het om. In iedere situatie gaat Bram op zoek naar de beste oplossing.

Lees meer

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op voor meer informatie.

Bel ons Mail ons

Op zoek naar iets anders?

Niet gevonden wat je zocht?

Dat is heel goed mogelijk.Wij maken unieke maatwerk meubels naar jouw wens. Heb je een wens of wil je onze andere mogelijkheden bekijken? Maak hieronder je keuze.

Overzicht Neem contact op

Direct contact opnemen

Heeft u een vraag over bedrijfsinrichting of over een maatwerkmeubeloplossing?
Vul het formulier in, dan neem ik zo snel mogelijk contact met u op.